ingyenes konzultáció
Tel.: 06-70 316-7000
minden nap 9h - 20h között

Videó ábrák megtekintése
Új FUE technológia FUE Plus hajátültetés

hajbeültetés módszerünk korszerűbb, mint a FUE és hatékonyabb bármely más módszernél!

Hajhullás

A hajhullás önmagában nem probléma, sőt a haj cserélődésének természetes életciklusából adódik. A haj kihullása ebben az esetben új hajszálak növekedésével is párosul. Problémát csak akkor jelent, amikor a folyamat a hajszálak átlagos számának látható csökkenésével jár.

Hajhullás egy természetes dolog A nagy mennyiségű hajhullás már probléma A kopaszság elkerülhető

A fogalmak pontos megismeréséhez kérjük kattintson az alábbi linkekre:

Természetes hajhullás - A természetes hajhullást nem kell a hagyományos értelemben vett okok közé sorolni, mert ebben az esetben a hajhullás új hajszálak növekedésével párosul.

A hajhullás okai - A hajat károsító kozmetikumok használatán és a rossz hajviseleten kívül számos egyéb okot találhatunk (hormonális változások, táplálkozás, betegségek, gyógyszerek, stb.), melyek hajhullást okozhatnak.

Kopaszodás, hajritkulás - A kopaszodás a hajhullás azon esete, amikor a hajszálak száma az eredeti állapothoz képest az idő előre haladtával mérhetően és jól láthatóan, véglegesen csökken.

Kopaszság - A kopaszság az az állapot, amikor a fejtető kisebb nagyobb területein hajhagymák száma jelentősen lecsökken, vagy véglegesen eltűnik.

Kopaszodás megoldása - Napjainkban számos módszer létezik és a távoli jövő is tartogat ígéretesnek tűnő megoldásokat (pl. hajklónozás, őssejtterápiás kezelések) a kopaszodás kezelésére. De a kopaszodás legjellemzőbb okai egyértelmű magyarázatot nyújtanak arra, hogy miért nem létezik a FUE hajátültetésnél, hajbeültetésnél, hajáthelyezésnél hatékonyabb, végleges megoldást nyújtó technika.