ingyenes konzultáció
Tel.: 06-70 316-7000
minden nap 9h - 20h között

Videó ábrák megtekintése
Új FUE technológia FUE Plus hajátültetés

hajbeültetés módszerünk korszerűbb, mint a FUE és hatékonyabb bármely más módszernél!

Hajátültetés

FUE hajátültetés végleges technikája

Napjainkban számos módszer létezik és a távoli jövő is tartogat ígéretesnek tűnő megoldásokat (pl. hajklónozás, őssejtterápiás kezelések) a kopaszodás kezelésére. De a kopaszodás legjellemzőbb okai egyértelmű magyarázatot nyújtanak arra, hogy miért nem létezik a FUE hajátültetésnél, hajbeültetésnél, hajáthelyezésnél hatékonyabb, végleges megoldást nyújtó technika.

A hajátültetés és hajbeültetés legfontosabb előnye a többi technikákkal szemben, hogy

  • a beültetett hajszálak már nem hullanak ki a későbbi életkorban sem, mert nem érzékenyek a férfi hormonokra, valamint hogy a
  • a kívánt eredmény általában egy beavatkozással elérhető

A hajátültetés, hajbeültetés, hajáthelyezés technikái mind ugyanazon a régóta ismert eleven alapulnak: a hormonokra érzéketlen follikuláris egységeket különböző technikákkal kinyerik a fejbőrből, majd a hajhiányos területre beültetik. A módszerek közötti eltérések azonban hatalmas különbségeket rejtenek magukban:

FUT féle hajátültetés

A FUE technika (hajátültetés, hajbeültetés, hajáthelyezés) a ma alkalmazott legfinomabb, legkevesebb kellemetlenséggel járó egyetlen olyan technika, ahol a hajszálakat "egyesével", közvetlenül emelik ki a fejbőrből és helyezik át a hajhiányos területekre.

A FUT – hajátültetés, hajbeültetés, hajáthelyezés technikája egy komoly – a fejbőr kivágásával és eltávolításával járó – műtéti beavatkozás, ahol előbb a tarkótáji (általában 10-15 hosszú és 1-2 cm széles) fejbőrdarab szikével történő kivágását követően a donorterületet összevarrják, majd az így kivágott fejbőr feldarabolásával nyerik ki a follikuláris egységeket. Ez a folyamat a fejbőr mindhárom rétegének átvágását jelenti és összevarrását jelenti, ezért a műtét sokkal több kockázattal, kellemetlenséggel és fájdalommal járhat.