ingyenes konzultáció
Tel.: 06-70 316-7000
minden nap 9h - 20h között

Videó ábrák megtekintése
Új FUE technológia FUE Plus hajátültetés

hajbeültetés módszerünk korszerűbb, mint a FUE és hatékonyabb bármely más módszernél!

Konzultáció - Kapcsolat Útvonalterv Képek a klinikáról

Konzultáció - Kapcsolat

FUE-Medical Kft.
Cím: 1023 Budapest, Margit utca 25.
Tel.: +36 70 316-7000
E-mail: info@fuemedical.hu

Megközelíthetőség:

Klinikánk a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ épületében működik, ami a II. kerület, Margit utca 25. szám alatt található. (FIGYELEM!! A Margit utca nem azonos a Margit körúttal!!)

Személyautóval:

  • Pestről (pl. M2, M3, M5-ös, 2-es, 4-es felől) : a Margit hídon áthaladva Budára, a Margit körútra érkezünk, a híddal szemben a Margit körútról nyílik a Margit utca, amelynek tetején található a klinika.
  • A Moszkva tértől (pl. M1, M7-es felől): a Margit híd felé haladva a Margit körútról (a Margit körút a híd felé vezető oldalon egy rövid szakaszon nem járható személyautóval - csak a villamosok járnak rajta: ez a szakasz a Bem József, majd a Tölgyfa utcán keresztül vezet vissza a Margit körútra) balra a Fekete Sas utcába, majd onnan a Rómer Flóris utcába kell behajtani. A Rómer Flóris utca és a Margit utca kereszteződésében található a klinikát.
  • Észak Budáról (pl. 10-es, 11-es út felől): az Árpád Fejedelem útján haladva elérjük a Bem rakpartot, ahonnan a Bem térnél (jobbra) a Fekete Sas utcába kanyarodunk. A Fekete Sas utcából a Rómer Flóris utcába kell behajtani. A Rómer Flóris utca és a Margit utca kereszteződésében található a klinikát.
  • Dél Budáról (pl. M6-os felől): a Budai alsó rakpartról, ahonnan a Bem térnél (balra) a Fekete Sas utcába kanyarodunk. A Fekete Sas utcából a Rómer Flóris utcába kell behajtani. A Rómer Flóris utca és a Margit utca kereszteződésében található a klinikát.

Tömegközlekedési járatokkal:

A 4-es, a 6-os, illetve a 17-es villamosról, vagy a szentendrei HÉV-ről a Margit híd budai hídfő megállónál kell leszállni. Majd a hídnak és a Dunának hátat fordítva a híddal szemben elhelyezkedő meredeken a hegyoldalra felhaladó utca tetején található a klinika