ingyenes konzultáció
Tel.: 06-70 316-7000
minden nap 9h - 20h között

Videó ábrák megtekintése
Új FUE technológia FUE Plus hajátültetés

hajbeültetés módszerünk korszerűbb, mint a FUE és hatékonyabb bármely más módszernél!

FUE technika

Invazív hajátültetés

A FUE technika egy olyan, minimálisan invazív hajátültetési eljárás, melyhez nem szükséges a szike használata, a bőr kivágása és összevarrása, ezért sokkal inkább hívhatjuk hajáthelyezésnek, mint hajátültetésnek, hogy megkülönböztethessük a hagyományos, illetve elavultabb technikáktól.
A hajszálakat szálanként emeljük ki és tesszük át hajhiányos területre. A kliens döntheti el, hogy mennyi hajszálat kíván egy alkalommal áthelyezni és meghatározhatja annak sűrűségét, elhelyezkedését és akár speciális növekedési irányát is. Mindezt a hagyományos értelemben vett orvosi beavatkozás (mint hajátültetés) kockázata és visszamaradó következményei nélkül. Tekintettel arra, hogy a kiemelt hajszálak DHT-ra érzéketlenek, így a beültetés helyén is életünk végéig megmaradnak.

Speciális eszköz

Hajszálankénti kiemelés

A hajszálak ún. follikuláris egységekben nőnek. Az eljárás során ezen follikuláris egységeket vesszük ki az adóhelyről és ezeket helyezzük át a már hajtalan fejterületre.

Hajszálankénti beültetés

Az áthelyezés során a már korábban kiemelt hajszálakat egyesével a végleges helyükre tesszük. Ehhez egy speciális eszközt használunk. A hajas fejterületet dúsítandó a hajszálakat a már meglévő hajszálak közé is helyezhetjük.

A follikuláris egységek beültetésével a haj teljesen természetes, eredeti állapotát állítjuk vissza. A hajas fejterületet dúsítandó a hajszálakat a már meglévő hajszálak közé is helyezhetjük, így a haj teljesen természetes, eredeti állapotát állítjuk vissza.

Videó Megtekintése >>